OnderbroekjounalistiekBrussel. Op een morgen staat een journalist op en weet niet waarover hij vandaag een artikel zou schrijven. Niet over de oorlog, aanslagen, voetbal,... Nee ;laat hij maar eens de straat op gaan om aan iedereen te vragen of hij of zij elke dag wel een schone onderbroek aandoet en dat worden dan de headlines van de pers de volgende dag.

Hoe kristisch zijn nog de berichten in de krant?

Als je de nieuwsberichten leest over de gay scene , beter naam homo milieu , lijkt het meer op een show van veel jaloezie en concurrentie. Het lijkt dat iedereen in oorlog is.

In werkelijkheid gaat het veek rustiger en veel vriendschappelijker.

Deze nieuwswebsite wil in de nieuwsrubrieken een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat over actuele thema’s. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om verschillende stemmen en meningen te horen publiceren we regelmatig opinieteksten en reportages.

We gaan hierdoor dieper in het echte homo leven , de cultuur , sub cultuur , donkere wereld en realtiteit. de scherpe kantjes halen we eruit uiteraard.

En antwoord op de vraag van de onderbroeken: Iedereen ververs ze iedere dag of meermaals zelfs.Elke auteur schrijft natuurlijk in eigen naam of in die van zijn vereniging. Zij zijn baak verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten en verslaggevingen.

Bron / auteur : Mark
Foto: dreamstime


Lifestyle rubriek / reportages / duiding

Journaal
       

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.

The work of REX Tentoonstelling REXWORLD retrospe De "work of REX" was hier in zijn tijd vooruit en een voorbode van onze homowereld vandaag. Op Leatherpride Belgium 2018 zien we van van 23 tot 25 februari 2018 een tentoonstelling.