The work of REX Tentoonstelling REXWORLD retrospeAntwerpen. De "work of REX" was hier in zijn tijd vooruit en een voorbode van onze homowereld vandaag. Op Leatherpride Belgium 2018 stellen ze graag hun nieuwe REXWORLD-retrospectieve tentoonstelling en bijbehorende crowdfunding voor. De tentoonstelling in Antwerpen toont (van 23 tot 25 februari, 2018 en REX in Antwerpen) de kunst die decennialang voor angstwekkende galerijen en uitgevers een taboe-onderwerp was. Het werk is van één man levenslange toewijding aan de vrijheid van meningsuiting en revolutionaire kunst geworteld in de onverbloemde waarheid over onszelf. Veel jonge kijkers zullen contemplatief blijven na hun eerste blootstelling aan deze "verborgen" kunst en introductie van de complexe onderwereld van de REX. doelstelling van dit project is de "onmogelijke" mogelijk te maken: Na een halve eeuw van het creëren iconische homo kunst voor de homocultuur gemeenschap, Ben REX foto's alomtegenwoordig in de hele wereld als "anonieme kunst" Word, dat wil zeggen eindeloos gekopieerd en verspreid op de lijn zonder toestemming , betaling of krediet voor tientallen jaren nu.  In zijn vintage jaren is dit een bekend en geëerd kunstwerk.  bijdrage aan de homogeschiedenis.  Voor de eerste keer ooit, Antwerpen Internationaal reconnu Leatherpride bij de Darklands festival toont meer dan 200 beelden van zijn ongelooflijke carrière in de kunst. Het merendeel van deze getoonde kunst is nooit toegestaan.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Foto's: servicewerk ber

Please visit our exhibition-related homepage, to follow the exiting story of the rediscovery of REX. Via the homepage, you will be able to purchase the catalog, published in 2016, the editioned fine-art prints, signed by the artist and originals. You are invited, to become a part of this project by supporting our STARTNEXT crowdfunding. If you do not like to set up a profile, you may order any product of your choice or - just make a dontation - via PAYPAL. In Antwerp, a selection of more than 200 images will be on display.(February 23-25 | REX exhibition in Antwerp)

Bars en clubs in Antwerpen
       

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.

United Queens Sommige noemen ze travestienen, de ander Drag Queens. Zelf kiezen ze vaak voor de benaming Show Queen. Vier van hen komen op 13 oktober 2018 met een ongezien spektakel in de Antwerpse Stadsschouwburg.