De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalistenAntwerpen. De 12 Mister Gay Belgium 2018 (MGB) finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.

De finale van MGB 2018 zal doorgaan op zaterdag 2 juni 2018 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.Daar zal een jury op een bruisende finale show de nieuwe Mister Gay Belgium verkiezen.

De MGB organisatie hecht bijzonder belang aan het feit dat de MGB-finalisten en Mister zich actief inzetten voor de LGBT-gemeenschap.

De finalisten zijn : Bart Herters (32) uit Lochristi ,Josip Gallet (24) uit Oosterzeel, Nick Van Vooren (21) uit Eeklo ,Simon De Witte (19) uit Ingelmunster ,Jessie Caignier (20) uit Ieper , Rémy Penant (30) uit Brussel ,Falko De Bolster (23) uit Berlaar ,Jordy De Boo (19) uit Gent ,David Lambrechts (35) uit Kortessem, Jorben De Cubber (18) uit Gent ,Olivier De Coster (24) uit Perk ,Andreas Van Poucke (25) uit Nazareth.

Deze finalisten gaan de komende weken zich vertonen op verschillende bijeenkomsten te zien zijn.

Net als vorig keer heeft deze Belgische verkiezing ook een Franssprekende deelnemer Rémy Pentant uit B.russel

Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: Mark


Bars en clubs in Antwerpen
       

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

The work of REX Tentoonstelling REXWORLD retrospe De "work of REX" was hier in zijn tijd vooruit en een voorbode van onze homowereld vandaag. Op Leatherpride Belgium 2018 zien we van van 23 tot 25 februari 2018 een tentoonstelling.

United Queens Sommige noemen ze travestienen, de ander Drag Queens. Zelf kiezen ze vaak voor de benaming Show Queen. Vier van hen komen op 13 oktober 2018 met een ongezien spektakel in de Antwerpse Stadsschouwburg.