LeatherPride Belgium 2018Antwerpen. Voor de negende editie van LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder en dit op een hoger niveau.

Vijf jaar geleden introduceerden ze het concept 'alles onder één dak'. Het is een zeer succesvol recept gebleken. Dag shows en entertainment worden gecombineerd met geweldige nachtleven-ervaringen. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd. Deze internationale editie ontvangt bezoekers van alle Europese landen en overzee (zelfs Australië en de VS).

Dit jaar een retrospectief van het werk van REX-tentoonstelling REXWORLD. Het werk vertegenwoordigt de levenslange toewijding van één man voor de vrijheid van meningsuiting en revolutionaire kunst, geworteld in de onverbloemde waarheid over onszelf. Veel jonge kijkers zullen contemplatief blijven na hun eerste blootstelling aan deze 'verborgen' kunst en inleiding tot de complexe onderwereld van de kunstenaar die bekend staat als REX.

Voor de editie 2018 hebben de 3 concepten onder 1 dak: Darklands: Show, entetainments en vele winkels, Mister Leather Belgium Contest, Mister Puppy Europe-wedstrijd, Mr Superhero F * tish-wedstrijd, Mr Rubber Europe-wedstrijd en 4 grote feesten (Dresscode van toepassing , geen crossdressing).

Voor de grote vroege kopers zijn de Darklands-winkels al open op vrijdagavond tot 21.00 uur (21.00 uur). Het zijn ook Diners, Bruches en de beroemde Pipi's Hysterical City Bus Tour, gepresenteerd door Pipi Von Saksen-Coburg en haar hond Chanel.

Er is veel voor alle soorten gay mannen (en vrouwen) in hun gekozen kleding va rubber , leather , sports ,.... Er is animatie genoeg in de grote ruimte van 2 zalen gedurende het ganse weekend.

Voor de vele shows, zijn er tolken in gebarentaal (op Engels) op Darklands om de shows toegankelijk te maken voor de slechthorende en dove mensen.

Bron / auteur : Gaybars.eu

The work of REX exhibition REXWORLD


       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.