Dinsdag 09 Jan. 2018

OnderbroekjounalistiekBrussel. Op een morgen staat een journalist op en weet niet waarover hij vandaag een artikel zou schrijven. Niet over de oorlog, aanslagen, voetbal,... Nee ;laat hij maar eens de straat op gaan om aan iedereen te vragen of hij of zij elke dag wel een schone onderbroek aandoet en dat worden dan de headlines van de pers de volgende dag.

Hoe kristisch zijn nog de berichten in de krant?

Als je de nieuwsberichten leest over de gay scene , beter naam homo milieu , lijkt het meer op een show van veel jaloezie en concurrentie. Het lijkt dat iedereen in oorlog is.

In werkelijkheid gaat het veek rustiger en veel vriendschappelijker.

Deze nieuwswebsite wil in de nieuwsrubrieken een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat over actuele thema’s. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om verschillende stemmen en meningen te horen publiceren we regelmatig opinieteksten en reportages.

We gaan hierdoor dieper in het echte homo leven , de cultuur , sub cultuur , donkere wereld en realtiteit. de scherpe kantjes halen we eruit uiteraard.

En antwoord op de vraag van de onderbroeken: Iedereen ververs ze iedere dag of meermaals zelfs.Elke auteur schrijft natuurlijk in eigen naam of in die van zijn vereniging. Zij zijn baak verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten en verslaggevingen.

Door Mark
Foto: dreamstime


Lifestyle rubriek / reportages / duiding

Journaal
       

United Queens Sommige noemen ze travestienen, de ander Drag Queens. Zelf kiezen ze vaak voor de benaming Show Queen. Vier van hen komen op 13 oktober 2018 met een ongezien spektakel in de Antwerpse Stadsschouwburg.

RuPauls Drag Race Werq World European Tour 2018 'Werq The World 2018 Tour' komt naar België op 7 juni 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tijdens Tour zullen fans genieten van optredens van Michelle Visage, Katya, Kim Chi, Latrice Royale, Shangela, Sharon Needles, Violet Chachki en Valen

World Aids Day actie om het taboe rond HIV te doorbreken. Het aantal nieuwe hiv-diagnoses bij homo- en biseksuele mannen in Vlaanderen blijft dalen. World Aids Day actie om het taboe rond HIV te doorbreken.

Red and Blue 20ste verjaardag Precies 20 jaar geleden zwaaide discotheek RedandBlue zijn deuren open. RedandBlue werd een instituut binnen de homewereld in Antwerpen.

Laatste Funky Antwerpen op zondag op 3 december Na 17 jaar stopt de maandelijkse zondagseditie van de meest bekende voormalige Studio54 party , huidige Funky Antwerpen party in de Red & Blue CargoClub Antwerp op zondag 3 december 2017.

Julien Guilmain is Mister Bear Belgium 2018 Julien Guilmain is Mister Bear Belgium 2018.Het was een zeer geslaagde editie met een sprankelende show.Mister Leather Europe was aanwezig om het project #tchechnya100 te vertegenwoordigen.

Nieuwe liefde voor Mr Gay Belgium-organistor Bram Barm Bierkens (30) vormt sinds een korte tijd een koppel met Raf Van Puymbroeck (23), ex-Mr Gay Belgium | Europe 2016 en docent aan de Thomas More Hogeschool en choreograaf.