United QueensAntwerpen. Sommige noemen ze travestienen, de ander Drag Queens. Zelf kiezen ze vaak voor de benaming Show Queen.

Met hun glinsterende jurken, toren hoge hakken, en extravagante make-up zijn ze mede dankzij de populariteit van de Amerikaanse realityserie RuPaul's Drag Race mainstream geworden. Op zowel TV, events, en in clubs zorgt hun aanwezigheid voor net dat beetje En al ver voordat RuPaul’s Drag Race populair werd bij de massa, heeft België al tientallen jaren zijn eigen Show Queen scene met niet alleen solisten maar ook professionele groepen.

Maar zoals dat in de wereld vol Glitter & Glamour gaat, heerst er achter de schermen vooral veel jaloezie en concurrentie. Iedereen vindt namelijk dat zijn of haar groep de mooiste, beste en meest extravagantste is. En dat zorgt voor veel haat en nijd, en zo ook verloren kansen.

Toch hebben vier van in België meest bekende Show Queen groepen hun koppen bij elkaar gestoken en komen ze op 13 oktober 2018 met een ongezien spektakel in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Met ondersteuning van Showcase Entertainment onder leiding van Tommy Gryson zullen meer dan 16 Show Queens én dansers een avond bezorgen zoals u die alleen in Las Vegas of het Parijse Lido kunt beleven.

Wie zijn deze Show Queens?

De Antwerpse groep “Shining Diva's” onder leiding van Zsa Zsa Lamor uit Belgium’s Got Talent 2013.

De Gentse groep “Les Folles de Gand” onder leiding van Miss Michelle, bekend van het jaarlijks terug kerende Miss Travestie België. De Mechelse groep “Les Filles de Malines” onder leiding van Daniela De Malines en Selina Pearl, bekend van de jaarlijkse Show Queen Awards.

En ook de gekroonde Missen “Les Femmes Unique” onder leiding van Miss Moonlight, gekroond tot Miss Travestie België in 2007.
Bron / auteur : Gaybars.euTickets zou verkrijgbaar zijn bij :
www.teleticketservice.com

Bars en clubs in Antwerpen
       

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.

The work of REX Tentoonstelling REXWORLD retrospe De "work of REX" was hier in zijn tijd vooruit en een voorbode van onze homowereld vandaag. Op Leatherpride Belgium 2018 zien we van van 23 tot 25 februari 2018 een tentoonstelling.

RuPauls Drag Race Werq World European Tour 2018 'Werq The World 2018 Tour' komt naar België op 7 juni 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tijdens Tour zullen fans genieten van optredens van Michelle Visage, Katya, Kim Chi, Latrice Royale, Shangela, Sharon Needles, Violet Chachki en Valen