Amsterdam Bear Weekend 2018Amsterdam. Beregezellig weekend voor de boeg.

Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden op diverse Amsterdamse locaties. Het spektakel is georganiseerd door en voor stevig behaarde homomannen en hun lovers, maar iedereen is welkom.

Het ABW wordt in 2018 voor de tweede keer weer gehouden. Expres niet tijdens de Amsterdam Pride, om niet te worden bedolven onder alle andere activiteiten.

Absoluut hoogtepunt wordt de verkiezing van Mister Bear Netherlands 2018 zaterdagavond 3 maart vanaf 19.30 uur. Aansluitend volgt dan om 22.00 uur het BearBall. De organisatoren van de partyís Bear-Necessity en FurBall bundelen tijdens dit feest hun krachten in het gunstig gelegen Panama. Dat wordt dus een mooie avond, of liever: nacht. De vorige versies van het BearBall waren stijf uitverkocht, net als alle eerdere edities van Bear-Necessity sinds die party in Panama wordt georganiseerd.

Een ander toppertje is de vertoning van de film Bear City 3, een romantische komedie over de bear-scene in de VS, op vrijdagavond 2 maart om 19.30 in Pathé de Munt. Daarnaast komt er een boottocht, een LGBT-tour vanaf het homomonument langs iconische plekken voor homoís en nog veel meer.

Een handige vondst van de organisatie is de keuze van The Web als ABW-café: een algemene ontmoetingsplek waar iedereen vrijblijvend kan samenkomen. Handig, want iedereen kent het en de tram stopt zo ongeveer voor de deur.

Het belooft een beregezellig weekend te worden, een event voor en door de bear community: de gezelligste, tolerantste en meest gastvrije community die Amsterdam kent. Daarom ook, is iedereen welkom.

Bron / auteur : Sjag Kozak

Foto's: gaybars & ABW


Mr. Bear 2017 video


       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.