De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdagUtrecht. Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.

De Pop-up gaybar in Utrecht.

Vanuit de hoogste sky bar van Nederland viert Popcake donderdag de verjaardag van de koning met de 'Kings & Queens of Pop'. Een glazen lift brengt de bezoekers naar de 40steen 42steverdieping. Waar ze op 135 meter hoogte worden verwelkomt door de party beats & pop classics van de DJís Aiscream, Divine en Luuk. Daarnaast zijn er optredens van Emmaly Brown en Jordan Roy, beide bekend van onder andere het tv-programma The Voice of Holland.

Op de 40ste verdieping kan je met je vrienden of je (nieuwe) liefde genieten van het uitzicht en een cocktail in de pop-up gaybar: Poptail Door de komst van een pop-up gaybar wil Popcake haar doelgroep vergroten. 'Er zijn steeds minder gaybars en niet iedereen wil naar een (dans)feest, dus hopelijk krijgt Den Haag hierdoor er toch een gaybar bij', aldus organisator Luuk Wessels

De glazen lift, aan het Rijswijkseplein, zal vanaf 22.00 uur de feestgangers naar de 42ste verdieping brengen.

Bron / auteur : popcake

Foto's: popcake

Kaarten a § 5,00 (ex) zijn in de voorverkoop te koop via www.ilovepopcake.nl en zolang de voorraad strekt op 26 april aan de deur voor § 8,-

Bars en clubs in Utrecht
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.