Vrijdag 27 Okt. 2017

Evert Leerson is Mister Leather NL 2018Amsterdam. Evert Leerson is 1ste Mister Leather Netherlands 2018.

Evert Leerson komt uit Nederlands , woont buiten Amsterdam stad en wel iets bijdragen aan de leathergemeenschap in Nederland ,waarvoor hij ook activiteiten wil organiseren ervoor. Evert is pas terug uit Uk waar hij jaren gewerkt heeft en wil nu in Nederland iets bijdragen aan de leathergemeenschap.

Evert vind leather een onderdeel van zijn persoonlijkheid en dit sinds hij 20 jaar was.

De grote verandering deze show dit jaar is dat er momenteel wordt overgegaan van de Mister Leather Amsterdam titel verkiezingen naar de Mister Leather Netherlands titel verkiezingen omdat de leatherscene nu ook buiten Amsterdam zichtbaar is. (buiten Amsterdam).Vorige jaar was er de laatste Mister Leather Amsterdam titel.

Er waren dit jaar vijf kandidaten die elk hun presentatie maakten in de schiiterende show. De punten voor de verkiezing bestond uit een voordracht samen met de jury a,een optreden en dan de stemmen van het publiek.

De resultaten bleken zeer dicht bij elkaar te liggen en eigenlijk is iedere deelnemer een winnaar op zich. Evert kreeg de titel van de vijfkoppige jury en het publiek.

Evert gaf een een mooie show met een acrobatische onderdeel met een leather tintje dat het publiek gewoon indrukwekkend was.Bars en clubs in Amsterdam
       

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.

Pride Amsterdam 2018 thema is Heroes Pride Amsterdam is van 28 juli tot 5 augustus 2018, de botenparade met maximaal 80 boten is op zaterdag 4 augustus. Thema dit jaar is 'Heroes'.

COC Noord-Holland Noord geeft X-mis Party in Style COC Noord-Holland Noord en Koel310 halen alles uit de 'kast' op zaterdag 16 december met het grootste LHBT-feest van Noord-Holland: 'X-mis Party in Style'

Raymond is Mister Leather Europe 2017 In Amsterdam werd de Nederlander Raymond . Mister Leather Europe 2017. Hij kreeg de Shag van de vorige Mr Leather Europe 2016 na een schitterende euroshow en met felicitaties van het publiek.

ARC Amsterdam Lowlanders nieuwe kalender Het gay rugbyteam ARC Amsterdam Lowlanders presenteert zijn nieuwe kalender op 7 oktober 2017 tijdens de aftrap van de jaarlijkse rugby-editie (RUGBN) van Bear-Necessity in Panama Amsterdam.