Homo's aangevallen vanuit afspraak uit GrindrDordecht. In Dordecht werden verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr.

De slachtoffers hadden afspraken in afgelegen omgevingen waar ze nadien door verschillende jongens overvallen werden.

Er zijn meldingen geweest van verschillende slachtoffers in de omgeving van Dordrecht. De politie is op zoek naar de daders maar gezien de afgelegen omgeving is dit een moeilijke zaak om de daders op te sporen.

Afspraakjes met onbekenden altijd op plaatsen waar veel mensen zijn, terrasje, kroegje (gaybar) daís wel het beste, of je nu gay bent of niet. Maar dat mensen in de val gelokt worden om door 16 man afgetuigd te worden is schandalig,

De Politie en het operbaar miniterie doen er alles aan om de laffe daders op te sporen en te stoppen. Wees in de tussentijd alert met daten via apps en sites!

Bron / auteur : Persgr

Bars en clubs in Dordecht
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.