Zondag 20 Aug. 2017

Mancave party start in RotterdamRotterdam. Een nieuwe f*tishparty, Mancave is geboren en zal starten in de week van eind augustus 2017 op vrijdag 25 augustus in de unie in Rotterdam.

Live performance en eens een andere muziek sound dan dat je van veel gayfeestjes gewend bent in the basement, zorgt ervoor dat het niet gewoon maar een fetishfeestje is.

Underground muziek van dj Jason in the basement en ben je meer van de circuit muziek, dan kun je op de begane grond terecht bij dj Martin Rivera.De Unie:

De eventlocatie is Gayclub De Unie in Rotterdam op Mauritsweg 34-35. Gayclub De Unie bevindt zich in het gebouw dat met zijn 'Mondriaan'-gevel goed opvalt tussen de grotendeels vooroorlogse architectuur.

Inspiratie voor deze club is gevonden op the Abbey uit West Hollywood, die al vaker uitgeroepen werd tot beste gaybar ter wereld. De Unie brengt een wijnbar, een brasserie, partyclub, een theater GIGA feesten, theatervoorstellingen, bioscoop of andere feesten.


Foto's: gaybars
website link De Unie

       

Alkmaar Pride 2018 thema is Embrace Dit jaar is alweer voor de negende keer 24 t/m 27 mei 2018 ,Alkmaar Pride weekend. Dit gebeurt op het laatste weekend van mei . Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is "Embrace".

Bear-Necessity viert 10de verjaardag Bear Necessity viert hun 10de Verjaardag op 3 februari 2018 in Club Panama Amsterdam. 10 jaar geleden begon Bear-Necessity in Amsterdam met het organiseren van bear feestjes.

Popcake Den Haag bestaat 5 jaar Op Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat Popcake Den Haag begon . Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd in Den Haag.

Pride Amsterdam 2018 thema is Heroes Pride Amsterdam is van 28 juli tot 5 augustus 2018, de botenparade met maximaal 80 boten is op zaterdag 4 augustus. Thema dit jaar is 'Heroes'.

COC Noord-Holland Noord geeft X-mis Party in Style COC Noord-Holland Noord en Koel310 halen alles uit de 'kast' op zaterdag 16 december met het grootste LHBT-feest van Noord-Holland: 'X-mis Party in Style'

Raymond is Mister Leather Europe 2017 In Amsterdam werd de Nederlander Raymond . Mister Leather Europe 2017. Hij kreeg de Shag van de vorige Mr Leather Europe 2016 na een schitterende euroshow en met felicitaties van het publiek.

Evert Leerson is Mister Leather NL 2018 Evert Leerson is 1ste Mister Leather Netherlands 2018. Hij werd verkozen in Amsterdam tijdens Leatherpride weekend in Amsterdam.