Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 HuwelijkVenlo. Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.

De organisatie van Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 (RZ19), Stereo Sunday en VenloPartners is vanaf 1 mei op zoek naar hét bijzondere stel dat op zaterdag 7 juli wil trouwen in een roze opblaaskerk op dancefestival Stereo Sunday in Venlo. Het trouwfeest wordt cadeau gegeven aan de geliefden met het mooiste verhaal. Naast de ceremonie en het feest op Stereo Sunday krijgen de winnaars onder meer gratis bruidskleding, ringen, een professionele fotoshoot en een honeymoon. Aanmelden om kans te maken op dit droomhuwelijk kan tot 15 mei via www.rozezaterdag2019.eu/droomhuwelijk .

Geen hokjes

Het maakt niet uit welke seksuele voorkeur de deelnemers hebben of hoe ze zichzelf identificeren; iedereen mag meedoen. Hetero, homo, bi, transgender: allemaal niet belangrijk, het gaat om het meest bijzondere verhaal. Bijvoorbeeld over hoe de verloofden elkaar hebben leren kennen of wat ze gedurende hun relatie allemaal meegemaakt hebben.

ĎJa ik wilí wordt op 7 juli om 14.00 uur uitgesproken in de roze opblaaskerk die zal staan op het Stereo Sunday-festivalterrein in het Julianapark. Trouwambtenaar Vera Tax verbindt die zaterdagmiddag het winnende koppel in de echt. De winnaars krijgen bruidskleding en styling en worden in een trouwauto naar de locatie gebracht. Er is muziek en een fotograaf die alles vastlegt. Vanzelfsprekend ontbreken bruidstaart en cadeaus niet. Als klap op de vuurpijl mogen de gehuwden overnachten in een luxe bruidssuite en gaan ze op honeymoon naar een geheime bestemming!

Filmpje uploaden Stellen die voor dit droomhuwelijk in aanmerking willen komen, kunnen zich vanaf 1 mei 12.00 uur tot 15 mei aanmelden via www.rozezaterdag2019.eu/droomhuwelijk. Daar kunnen de geliefden een kort filmpje uploaden waarin ze vertellen waarom zij hét stel zijn dat die zaterdagmiddag voor het altaar moet staan. Uiteindelijk bepaalt een jury welk koppel hét meest bijzondere verhaal heeft. Op 17 mei wordt bekend gemaakt welk bijzonder paar het droomhuwelijk van 2018 gaat beleven!

Bron / auteur : Roze Zaterdag
Foto: Roze Zaterdag       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.

Amsterdam Bear Weekend 2018 Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig event te worden.